Beoordeling door klanten

Bent u klant van Goedhart Bouw B.V. of bent u dit geweest? Laat dan hier weten hoe u dit is bevallen.

Het kan even duren voordat uw bericht zichtbaar wordt, omdat we er zeker van willen zijn dat u inderdaad klant bent geweest.
Alvast bedankt voor uw reactie!

Laat hier uw beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"Goedhart heeft bij ons een uitbouw en verbouwing gedaan. Alles liep vanaf het begin (de offerte) tot het einde helemaal vlekkeloos. Goede en duidelijke communicatie, bereidheid en flexibiliteit om zaken aan te passen en een prachtig resultaat!"

Luuk

"Wij hebben onze woning in Haarlem aan de achterzijde laten uitbouwen door Jelle Goedhart en zijn team. Wij zijn daar zeer tevreden over. De uitbouw is snel en vakkundig geplaatst, van de fundering tot metsel- en stucwerk. De communicatie met Jelle gaat prima, hij reageert altijd zeer snel en komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met onze uitbouw en met onze keuze om met Jelle in zee te gaan. Wij genieten nog elke dag van onze uitbouw."

Molenaar

"Na er jarenlang gekeken te hebben naar nieuwe trapbekleding, gelukkig gekozen voor een meer rigoreuze oplossing. Goedhart heeft de hele trap inclusief hekjes op de overloop op een schitterende manier vervangen. Ziet er top uit en dat alles binnen een dag."

Frida en Willem

"Goedhart Bouw heeft bij mij een extra badkamer op de begane grond gebouwd. Offerte was heel duidelijk, wanneer er gewerkt zou worden, wanneer het klaar zou zijn, alles was vooraf bekend en zo werd het ook uitgevoerd. Wanneer ik weer wat wil laten bouwen of verbouwen dan zal ik zeker Goedhart Bouw weer inhuren. Ben zeer tevreden."

Annemieke

"Jelle en zijn collega's hebben bij ons op zolder een buitendeur gemaakt die naar het toekomstige dakterras gaat. Het werk werd netjes gedaan, en omdat het nog niet helemaal klaar was kwam Jelle de volgende ochtend terug om de puntjes op de i te zetten. We zijn zeer tevreden met de nette en correcte manier waarop alles verlopen is en hoeven bij een volgende klus niet lang te zoeken naar een aannemer!"

Gert

» Terug naar boven